De beste makelaars van Het Land!

Een nieuwbouwwoning koopt u misschien een-, tweemaal in uw leven. Bij die aankoop komen er veel vragen op u af. Begrijpelijk daarom dat u rekent op een goede begeleiding in het aankooptraject. Die is verzekerd in Het Land: de makelaars van Dura Vermeer en TW3 staan voor u klaar.

Dura Vermeer en TW3 zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Een woning uit een ‘boekje’ verkopen is immers compleet anders dan een bestaande woning verkopen. In het laatste geval ziet u wat u koopt. Bij een nieuwbouwwoning heeft u veel minder houvast. Ook al zijn de tekeningen – de artist impressions in makelaarstaal – nog zó natuurgetrouw, het blijft veel van uw voorstellingsvermogen vragen. Welke consument kan aan de hand van een plattegrond met afmetingen goed de grootte van een kamer inschatten? En hoe laat hebben we zon in de achtertuin?

Dura Vermeer Bouw Zuid West BV, Rotterdam Airportplein 21 te Rotterdam.
010 280 8700 of 06 5359 9615. p.kneppers@duravermeer.nl
TW3. Veerhaven 4 te Rotterdam. 010 – 300 71 17. info@tw3.nl

Uw bestaande woning verkopen?

Wilt u verhuizen naar Het Land, maar heeft u ook nog een woning te verkopen? Ook dán wilt u een goede begeleiding. In Diel heeft TW3 een succesvolle dochter die weer in bestaande woningen is gespecialiseerd. Met eigen NVM-makelaars en een dienstverlening die 100% is toegesneden op bestaande woningen. Met een slagvaardige en realistische aanpak is Diel ook in deze tijden succesvol. Het werkgebied van Diel is geheel Zuid-Holland. Informeer daarom eens vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw woning voor een acceptabele prijs te verkopen.

Diel Makelaar in Bestaande bouw. Stadshouderweg 78D te Rotterdam. 010 – 307 04 00. info@de-diel.nl of www.de-diel.nl