NEXTHome, hypotheken en verzekeringen. Maar dan beter!

Woon goedkoper, leef beter

Iedere koper van een huis in Het Land heeft, net zoals alle kopers van voorgaande fasen, recht op volledige begeleiding door NEXTHome/GeldXpert. Wij zijn een onafhankelijk financieel dienstverlener. Uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders selecteert NEXTHome/GeldXpert de beste aanbiedingen op hypotheek- en verzekeringsgebied voor u. Gesprekken met GeldXpert/NEXTHome zijn altijd vrijblijvend. Kopers van een huis in Het Land profiteren van bijzondere voorwaarden en unieke voordelen op hypotheek- en verzekeringsgebied. Dit maakt niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een huis in Het Land voordeliger.

Een betere hypotheek bij een nieuwbouwhuis

Kopers van een huis in Het Land hebben een scala van voordelen op hypotheekgebied:

  • Een lagere hypotheekrente omdat u een nieuwbouwhuis koopt
  • Een hogere leencapaciteit omdat de huizen energiezuinig zijn
  • Bij nieuwbouw kunnen keuken, vloer, tuin etc. in de hypotheek meegenomen worden
  • Dubbele maandlasten kunnen vanuit de hypotheek betaald worden

Dit zijn de meest in het oog springende voordelen, maar er zijn er meer. Als u op dit moment bijvoorbeeld al een koophuis heeft, dan gaat het meenemen van de fiscaliteit van uw huidige hypotheek – daar heeft u in de meeste gevallen namelijk recht op – een grote rol spelen. En gelukkig maar, want dat levert lagere maandlasten op, zeker als u dat combineert met de hierboven genoemde andere voordelen.

De voordelen van NEXTHome/GeldXpert

Het afsluiten van uw hypotheek bij NEXTHome/GeldXpert kost u slechts € 800,-. Daarnaast profiteert u ook nog van een bijzonder voordelig verzekeringspakket:

  • Maximale premiekorting
  • Geen provisie
  • Geen abonnementskosten zolang u in uw huis in Het Land woont.

Op deze manier woont u goedkoper en heeft u dus meer geld over voor de ándere leuke dingen van het leven!