DE DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Het Land fase 14 kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance, de Salesdivisie van VORM. De woningen in Het Land fase 14 worden duurzaam gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt verkrijgen.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.6%

Waarom naar VORM Sales & Finance voor uw hypotheek?

Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring

VORM Sales & Finance is de Salesdivisie van VORM. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. Onze Hypotheekspecialisten hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met VORM Sales & Finance omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen in Het Land fase 14 worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Het Land fase 14 hebt. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-

Bepaal zélf uw ideale maandlast

Bij VORM Sales & Finance ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

Onze Hypotheekspecialisten nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie bent jij , hoe wil jij leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met uw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je eigen Hypotheekspecialist. Dit zijn kernwaarden binnen VORM Sales & Finance.

Best-Buy hypotheek, onafhankelijk

VORM Sales & Finance is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. VORM Sales & Finance werkt volgens de Best Buy-methodiek.  Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in je persoonlijke situatie. Daarbij kun je  profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld niet zo snel tegenkomt.

VORM Sales & Finance kan je hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van VORM Sales & Finance behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via VORM Sales & Finance slechts € 800,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek – veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. VORM Sales & Finance berekent hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Jij bent onze koper, je mag dus op service rékenen.

Vrijblijvend en gratis aan tafel

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met jouw Hypotheekspecialist van VORM Sales & Finance te kijken naar je individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met VORM Sales & Finance zijn gratis en vrijblijvend.   

Voordelen Duurzaamheid

Snel stijgende energierekeningen? Toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen? Niet als u een woning in Het land Fase 14 koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen uw totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis gaat u dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Voor veel mensen is de prijsstelling van een nieuwbouwwoning soms moeilijk uitlegbaar. Vergeleken met bestaande bouw kan een nieuwbouwwoning een stevig hogere aanschafprijs hebben. Dat lijkt op het eerste gezicht vervelend en vooral onlogisch. Dat onlogische gaat er echter snel vanaf zodra u zich begint te realiseren waarmee een nieuwbouwwoning allemaal is uitgerust en wat voor voordelen u daarmee heeft. De specialisten van VORM Sales & Finance laten het u graag zien!

Een woning met EPC 0 krijgt de definitie Energieneutraal mee. Ook op hypotheekgebied brengt dit grote voordelen met zich mee. U kunt hierdoor namelijk een Duurzaamheidshypotheek afsluiten.   Een goed voorbeeld van zo’n hypotheek is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, te verkrijgen via VORM Sales & Finance. Door de rentekorting wegens Energieneutraliteit bedraagt de 10-jaars basisrente van deze hypotheek slechts 1,6%. Naast lagere energielasten dus ook lagere hypotheeklasten. Daarnaast kunt u bij deze Energieneutrale woningen € 15.000,- optellen bij uw leencapaciteit.

Meer weten?

Bel VORM Sales & Finance op 0186-618777 en vraag naar Miriam, Daniëlle of Aletta. Dit zijn je Hypotheekspecialisten voor Het Land fase 14. Je kunt Miriam, Daniëlle of Aletta uiteraard ook mailen: m.dallo@vorm.nl, d.schuller@vorm.nl of a.giethoorn@vorm.nl