TW3. De beste makelaar van Het Land!

Een nieuwbouwwoning koopt u misschien een-, tweemaal in uw leven. Bij die aankoop komen er veel vragen op u af. Begrijpelijk daarom dat u rekent op een goede begeleiding in het aankooptraject. Die is verzekerd in Het Land: de makelaars van TW3 staan voor u klaar.

TW3 is een makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Een woning uit een ‘boekje’ verkopen is immers compleet anders dan een bestaande woning verkopen. In het laatste geval ziet u wat u koopt. Bij een nieuwbouwwoning heeft u veel minder houvast. Ook al zijn de tekeningen – de artist impressions in makelaarstaal – nog zó natuurgetrouw, het blijft veel van uw voorstellingsvermogen vragen. Welke consument kan aan de hand van een plattegrond met afmetingen goed de grootte van een kamer inschatten? En hoe laat hebben we zon in de achtertuin?

Ervaring in Het Land

De NVM-makelaars van TW3 zijn gewend om u te adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Door hun ervaring kunnen ze goed antwoord geven op de vragen die u heeft, als u een woning koopt die nog niet gebouwd is. Bovendien is dit niet de eerste fase van Het Land die door TW3 wordt begeleid. Ook in eerdere fasen is het makelaarskantoor uit Rotterdam de schakel tussen bouwer en koper geweest.

TW3. Veerhaven 4 te Rotterdam. 010 – 300 71 17. info@tw3.nl of www.tw3.nl

Uw bestaande woning verkopen?

Wilt u verhuizen naar Het Land, maar heeft u ook nog een woning te verkopen? Ook dán wilt u een goede begeleiding. In Diel heeft TW3 een succesvolle dochter die weer in bestaande woningen is gespecialiseerd. Met eigen NVM-makelaars en een dienstverlening die 100% is toegesneden op bestaande woningen. Met een slagvaardige en realistische aanpak is Diel ook in deze tijden succesvol. Het werkgebied van Diel is geheel Zuid-Holland. Informeer daarom eens vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw woning voor een acceptabele prijs te verkopen.

Diel Makelaar in Bestaande bouw. Stadshouderweg 78D te Rotterdam. 010 – 307 04 00. info@de-diel.nl of www.de-diel.nl